Ainejärjestöille

Tältä sivulta löydät ainejärjestöille ja ainejärjestöjen edustajille suunnattua tietoa!


Ainejärjestöjen yhteistyö Aurora Borealis ry:n kanssa

JYYn kehitysyhteistyövaliokunnan kautta JYY tukee toimintaamme ja ohjaa resursseja meille, jotta voimme tukea kehityskohteita. JYYn kehitysyhteistyövaliokunnan kanssa olemme järjestäneet mm. Nepal-iltoja ja hyväntekeväisyyskonsertin.

Toinen yhteistyökumppanimme on Jyväskylän YK-yhdistys (JyYK), jonka kanssa olemme järjestäneet mm. Charity run – Hyväntekeväisyysjuoksu tapahtuman.

Ainejärjestöt voivat aloittaa yhteistyön kanssamme siis toimimalla JYYn kehitysyhteistyövaliokunnan tai JyYK:n kautta.

Halutessanne yhteistyö voidaan järjestää myös suoraan yhdistyksemme kautta. Voimme esimerkiksi…

 • järjestää tapahtuman yhdistyksen ja ainejärjestönne kesken – tavoitteena esim. varainkeruu ja/tai tiedon jako toiminnasta, tukikohteista ja eri kulttuureista
 • hallituksemme jäsen voi tulla kertomaan ainejärjestön tapahtumaan tai kokoukseen toiminnasta
 • ideoida ja toteuttaa jonkinlaisen verkko/some yhteistyön

Mahdollisen yhteistyön tiimoilta, olettehan yhteydessä meihin sähköpostitse:
auroraborealis.development@gmail.com

Myös puheenjohtajaamme voi olla suoraan yhteydessä:
chair.auroraborealis.development@gmail.com


Yksittäiset opiskelijat voivat myös tukea toimintaamme eri tavoin

 • Liity yhdistyksemme tukijäseneksi!
  Opiskelijan liittymismaksu on 8€. Jäseneksi liittyminen onnistuu täältä.
 • Osta kehylounas!
  Vuoden ympäri voi toimintaa tukea ostamalla kehylounaslipun Ilokiven ruokalasta. Perustutkinto-opiskelijan kehylounaslippu maksaa 2,80€ (norm. 2,60€), josta ylimääräiset 0,20€ ohjataan suoraan Loo Nivaan ja nuorten koulutuksen tukemiseen. Kysy kehylippua kassalla ja voit ostaa joko yksittäisen lipun tai kerralla 10 kappaleen nipun! 
 • Lähde hallitukseen!
  Uusi hallitus valitaan yhdistyksen vuosikokouksessa, joka järjestetään yleensä maaliskuussa. Hallituksessa voit toimia puheenjohtajana, varapuheenjohtajana, rahastonhoitajana tai sihteerinä. Jos olet esimerkiksi etevä tapahtumien järkkääjä tai sydämesi sykkii erilaisten sisältöjen tuottamiselle (some, nettisivut, jäsenkirje,..) niin myös näiden ympärille on mahdollista luoda uusi oma roolinsa! Tervetuloa! 🙂

  Hallituksen jäsenet osallistuvat moneen: yhdistyksen kokouksiin, toiminnan ideointiin, tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen, edustavat yhdistystä eri tapahtumissa (esim. Mahdollisuuksien tori), kommunikoivat yhteistyökumppaneiden kanssa ja päivittävät sosiaalista mediaa.